Behandlingar

I behandlingarna används mestadels svensktillverkade, rena naturprodukter. Använder mig framförallt av Choklad Seriens och Rosenseriens produkter. Alla behandlingar anpassas efter ålder och hudtyp.

Ansiktsbehandlingar

Klassisk ansiktsbehandling, 75 min. 649:-

I klassisk ansiktsbehandling ingår en kortare ryggmassage, rengöring av ansiktet, hudanalys, peeling, lättare brynplock, personligt blandad ansiktsmask, lymfriktig ansikts-, och dekolletagemassage, samt nackmassage. Avslutar med ansiktskräm och ögonkräm.

Liten ansiktsbehandling, 30 min. 379:-

Rengöring, hudanalys, peeling, personligt blandad ansiktsmask och lymfriktig ansiktsmassage. Avslutar med ansiktskräm och ögonkräm.

Ansiktsbehandling LYX, 90 min. 849:-

Här ingår en längre ryggmassage, rengöring av ansiktet, hudanalys, peeling, djuprengöring med maskinen Skin scrubber, lättare brynplock, en underbar peel off mask, lymfriktig ansikts- och dekolletagemassage, samt nackmassage. Avslutar med C-vitaminserum som slussas djupare in i huden med hjälp av maskin. Ansiktskräm och ögonkräm.

Peel off mask är en intensiv fuktmask, rik på mineraler. Masken friskar upp, tillför fukt och näring. Gör huden fantastiskt mjuk och innehållet är aktiverande och stimulerande och även rengörande på djupet. Kan användas som anti-age behandling och masken är mycket avstressande. Resultatet märks och känns direkt!

C-vitamin behandling, 30 min. 379:- Var fjärde behandling får du gratis!

Rengöring av ansiktet, peeling och ansiktet värms sedan upp med infraröd värmelampa. Applicering av C-vitaminserum med rosenrot, som slussas in djupare i huden med hjälp av maskin. Lägger på en intensivkräm/vitaminkräm till sist.

C-vitamin behandling är en riktig energikick, huden bibehåller eller återfår spänst och lyster. C-vitamin är en kraftfull antioxidant som kan motverka hudens åldrande och reparera solskador. Vitaliserande och upp fräschande för huden. Kan även användas förebyggande för finnar, akne och oren hy. Kan även ha en blekande effekt på pigmentfläckar. Dock är det ej snabbverkande effekt.

För bästa resultat görs behandlingen som en kur, 2-3 ggr/veckan under 4 veckor. Dock kan tiden mellan behandlingarna förlängas om kuren kompletteras med hembehandling av C-vitaminserum. För bästa effekt undvik sol 24 timmar efter salongsbehandling.

Djuprengörande ansiktsbehandling med hjälp av maskinen Skin scrubber och AHA-syra, 75 min. 699:-

I denna ansiktsbehandling ingår en kortare ryggmassage, rengöring av ansiktet, hudanalys, enzympeeling, lättare brynplock, djuprengöring med maskinen Skin scrubber, AHA-syra, AHA-ansiktsmask, lymfriktig ansikts- och dekolletagemassage, samt nackmassage. Avslutar med ansiktskräm, ögonkräm och solskydd.

Maskinen Skin scrubber djuprengör, avlägsnar döda hudceller och ev. pormaskar med ultraljudsvibrationsvågor, samt ger en ultraljudsmicromassage med upplyftande effekt. Använder även AHA-syra som balanserar talgproduktionen, ökar cirkulationen och stimulerar cellförnyelse. Påskyndar läkning, reducerar ärrbildning och ökar hudens förmåga att binda fukt. Stärker även hudens immunförsvar.

Liten djuprengörande ansiktsbehandling med hjälp av maskinen Skin scrubber och AHA-syra, 45 min. 420:-/tillfälle.

I denna ansiktsbehandling ingår rengöring av ansiktet, hudanalys, enzympeeling, djuprengöring med maskinen Skin scrubber, AHA-syra och AHA-ansiktsmask. Avslutar med ansiktskräm, ögonkräm och solskydd.

6 tillfällen i denna djuprengörande kur-behandling, ungefär 1-2 ggr/veckan i 4-6 veckor. Kuren kan användas som porrengöring. Förbehandling och hemmabehandling är viktigt, därför ingår en kostnadsfri konsultation minst 3 veckor före påbörjad behandlingskur. Jag kommer att rekommendera ett startkit anpassat för dig, som du kommer att använda 2-4 veckor innan påbörjad behandling. Detta för din säkerhet, för att bygga upp och förbereda huden och för att få ett effektivare behandlingsresultat. Viktigt att använda solskydd under behandlingen med AHA-syra och detta gäller under alla årstider!

Beauti iron, 60 min. 499:- Var femte behandling får du gratis!

En ansiktsbehandling med hjälp av maskinen Beauty iron, som med galvanisk mikroström reducerar påsighet, förbättrar cirkulationen, ger dig fräschare och rosigare hy, samt stramar upp och förbättrar ansiktskonturerna. Produkterna som vi använder i denna behandling går djupare ner i huden med hjälp av värmen och den galvaniska mikroströmmen. Alltså ett naturligt ansiktslyft med hjälp av maskinen.

Vi rengör huden i ansiktet, peelar, lägger en ansiktsmask och avslutar med ansiktskräm och ögonkräm. 

Rekommenderas att köras som en kur-behandling för att få så bra och bestående resultat som möjligt. I början kan man gå 1-2 ggr/veckan och sedan underhålla var 4-6 vecka. OBS: Man ska inte gå på denna behandlingen om man har pacemaker, epilepsi, är gravid, har hjärtfel eller någon annan allvarlig sjukdom.

Lägg till fransfärgning i din ansiktsbehandling för 100:-

Lägg till brynfärgning i din ansiktsbehandling för 100:-

Kroppsbehandlingar

Kroppsinpackning. Choklad och kaffeinpackning, 60 min. 749:-

En härlig kroppsinpackning av choklad och kaffe. Choklad sägs ha antidepressiva egenskaper och kaffet renar kroppen på slaggprodukter och stimulerar lymfkörtlarna. Chokladen och kaffet tillför huden antioxidanter.

Först appliceras den varma inpackningen på kroppen och sedan bäddas du in i värme. Under tiden som du är inbäddad får du en liten ansiktsbehandling. Det mesta av inpackningen tas upp av huden, överflödet masseras in och torkas bort. Tänk på att inte ha vita/ljusa kläder vid denna behandling, då chokladen kan färgas av på kläderna direkt efter behandlingen.

Kroppsskrubb, benen, ca 30 min. 319:-

Skrubb på benen med choklad, kaffe, havssalt, havtorn och mint, vilket som är rengörande, mjukgörande och rensar kroppen på slaggprodukter. Det stimulerar cellförnyelse, öppnar upp porer och tar bort döda hudceller. Cellulitdödande, stramar upp huden och ökar blodcirkulationen. Sedan bäddas benen in i värme. Detta är en behandling utan dusch, så vi kommer att tvaga bort skrubben, alltså ta bort skrubben med hjälp av vatten och varma handdukar. Sedan appliceras kroppsolja/kroppslotion som är fuktgivande och benen bäddas in i värme en gång till. Tänk på att inte ha vita/ljusa kläder vid denna behandling, då chokladen kan färgas av på kläderna direkt efter behandlingen.

Massage

SPA-massage, delkropp, 30 min. 379:-

Ryggmassage, lymfriktig ansikts- och dekolletagemassage, samt nackmassage.

SPA-massage, helkropp, 60 min, 549:-

En djupgående och mycket avslappnande massage. En kraftfull massage för friska personer, men som anpassas utefter varje persons förutsättningar.

Choklad helkroppsmassage, inkl ansikte, 60 min. 549:-

Den optimala avslappningen! Detta är en massage som passar de flesta, då det är en väldigt lätt massage som görs med långa och mjuka svepande rörelser. I denna behandling används varm chokladolja. Tänk på att inte ha vita/ljusa kläder vid denna behandling, då chokladen kan färgas av på kläderna direkt efter behandlingen.

Aroma helkroppsmassage, inkl ansikte, 60 min. 549:-

Den optimala avslappningen! Detta är en massage som passar de flesta, då det är en väldigt lätt massage som görs med långa och mjuka svepande rörelser. I denna behandlingen används varm aromaolja med doft av antingen citron eller apelsin. Kan även väljas doftfri. Citronens egenskaper är antibakteriell, vitaliserande och stimulerar blodcirkulationen. Renar sinnet och skärper även uppmärksamheten och beslutsförmågan. Apelsinens egenskaper är antiseptiska, upplyftande och lugnande.

Topp till tå behandling, 90 min. 799:- 

SPA-massage helkropp, inkl en liten ansiktsbehandling.

Topp till tå behandling, LYX, 120 min. 1099:-

SPA-massage helkropp med varm chokladolja. Därefter en härlig kroppsinpackning av choklad och kaffe. Choklad sägs ha antidepressiva egenskaper och kaffet renar kroppen på slaggprodukter och stimulerar lymfkörtlarna. Chokladen och kaffet tillför huden antioxidanter.

Den varma inpackningen appliceras på kroppen och sedan bäddas du in i värme. Under tiden som du är inbäddad får du en liten ansiktsbehandling. Det mesta av inpackningen tas upp av huden, överflödet masseras in och torkas bort. Tänk på att inte ha vita/ljusa kläder vid denna behandling, då chokladen kan färgas av på kläderna direkt efter behandlingen.

Fransar och bryn

Lash lift och färgning av ögonfransarna, ca 75 min. 599:- 

Permanent böjning av ögonfransarna, som håller i cirka 6-8 veckor. Även färgning av ögonfransarna. Färgen håller i cirka 4 veckor. 

Lash lift utan färgning av ögonfransarna, ca 60 min. 499:-

Permanent böjning av ögonfransarna, som håller i cirka 6-8 veckor. 

Frans- och brynfärg, inkl vaxning/plockning av ögonbrynen.  379:-

Färgning av ögonfransarna, även formning och färgning av ögonbrynen. Färgen håller i cirka 4 veckor. 

Fransfärgning. 200:-

Brynfärgning. 150:-

Brynfärgning, inkl vaxning/plockning av ögonbrynen. 200:-

Vaxning/plockning av ögonbrynen. 100:-

Vaxning

Metoden avlägsnar håret med rötterna. För att få bästa resultat så ska man avstå från rakning cirka 3-4 veckor innan en vaxning. Håret växer i tre faser och detta innebär att några hårstrån fortsätter att växa, då de vid första vaxningstillfället inte nått hudytan ännu. Andra vaxningstillfället bör ske cirka 3 veckor senare. Och då är alla hårväxtfaser ryckta. Därefter kan vaxningen upprepas var 4e-5e vecka. Viktigt att inte raka sig mellan vaxningstillfällena, då hårväxtfaserna då hinner "ikapp" och man får börja om från början igen. Vaxar man sig regelbundet, så tröttas hårsäckarna ut och hårväxten blir glesare och tunnare.

Efter vaxningen kan huden bli irriterad och röd, vilket som brukar dämpa sig inom 72 timmar. Viktigt att inte vidröra den nyvaxade huden mer än nödvändigt, för att minska risken för irritationer. För att undvika ev. inåtväxande hårstrån och klåda, så ska man efter cirka 72 timmar börja peela huden, antingen med kornpeeling eller skrubbvante. Använd löst sittande, gärna bomullskläder, så att huden kan andas.

Undvik efter vaxning: Att sola inom 72 timmar, att bada i klorerat vatten eller bada bubbelbad inom 24 timmar, att värmebehandla huden inom 24 timmar, att basta och ångbada. Att träna och svettas inom 24 timmar och att använda deodorant (om du har vaxat armhålan) inom 24 timmar. Över lag brukar man säga att man ska vänta 24 timmar eller tills rodnaden har lagt sig.

Armhåla, ca 30 min. 250:-

Bikinilinje, ca 30 min. 250:-

Överläpp eller haka, ca 15 min. 150:-

Både överläpp och haka, ca 30 min. 200:-

Näsborrar, ca 10 min. 100:-

Halva ben, ca 60 min. 349:-

Halva ben + bikinilinje, ca 90 min. 475:-

Hela ben, ca 90 min. 475:-

Hela ben + bikinilinje, ca 120 min. 575:-

Underarmar, ca 30 min. 189:-

Överarmar, ca 30 min. 189:-

Hela ryggen, ca 90 min. 449:-

Halva ryggen, ca 45 min. 225:-

Fötter

SPA-pedikyr, 60 min. 499:- 

Vi börjar med att peela fötterna och sedan packas fötterna in i en oljeinpackning. Filar fötterna vid behov, fixar till nagelbanden, klipper tånaglarna och lägger på ett nagellack. Och till sist smörjs fötterna in i samband med fot- och vadmassage.

Jag arbetar med friska fötter. Skulle du ha problem med till exempel fotvårtor, nagelsvamp eller fotsvamp, så hänvisar jag dig vidare till en medicinsk fotvårdsterapeut.

Säljer produkter från Choklad Serien, Rosenserien, Sweden Eco, Naturlig Deo och Grön Lycka och erbjuder även presentkort!

Varmt välkomna!